Växjö Open 2013

130209

Omlottning i vissa klasser (som påverkat matchnummerordningen) och en del återbud som letar ersättare. Se fullständig information i undermenyn till vänster eller ---> HÄR

OBS! NYA MATCHLISTOR 130209

Matchlistor med matchnummer och hallar för utskrift

Teleborgshallen A (Lördag): Matchlista med matchnummer ---> HÄR

Teleborgshallen B-C (Lördag): Matchlista med matchnummer ---> HÄR

Strandbjörkshallen (Lördag): Matchlista med matchnummer ---> HÄR

Fort Knox (Lördag): Matchlista med matchnummer ---> HÄR

Teleborgshallen A (Söndag): Matchlista med matchnummer ---> HÄR

--------------------------------------------------------------------------------

130131

Lottning och tidsschema klart!

Vi hälsar er välkomna till Växjö Open 2013!

REKORD igen för Växjö Open med 27 anmälda klubbar och 292 spelare.

Det är extra roligt att se så många nya klubbar som har hittat hit.

Mycket välkomna säger vi till samtliga:

Aura, Carlskrona, Christianstad, Ekerö, Emmaboda, Fridhem, Fåken, Gislaved, Gripen, Halmstad, Hoby, Kvasten, Ljungby, Markaryd, Mörrum, Oskarström, Ronneby, Sjöbo, Sävsjö, Tjörns, Tranås, Vislanda, Värnamo, Wätterstad, Växjö, Åby, Älmhult

Lottning på webben ---> HÄR

Återbud:

Ni hittar återbudslistan till vänster i undermenyn. Den uppdateras konturnerligt efter hand som återbuden kommer in. Det går bra och ersätta återbuden med nya spelare. Kom gärna med egna förslag.

Om det krockar med tider i olika hallar!

Det kan komma att krocka med tiderna i ungdomsklasserna då vi har fått dela upp klasserna i olika hallar. Det finns några som spelar i olika klasser i olika kategorier  och kanske hamnar mitt i skarven och måste ta sig mellan två olika hallar. Skulle det uppstå väntar vi givetvis in er match! Det tar ca 5-10 minuter mellan hallarna med bil.

Konstigt tidsschema?

Tidsschemat kan se konstigt ut mot slutet i alla hallar och det beror på att det har räknats in pauser mellan matcherna. Vi kommer givetvis att börja matcherna så fort som möjligt och strävar alltid efter att ligga före i schemat.

När skall jag vara spelklar?

Vi rekommenderar att ni är klara för spel minst 45 min. före utsatt matchstart runt 12-tiden.

Information om nybörjarklasserna!

Det kommer spelas med plastbollar i klasserna U9-U11. Resterande klasser spelar med fjäderbollar. Vi ber alla föräldrar och ledare från respektive klubb att hjälpa till med siffervändningen, speciellt i de lägre klasserna. Det är Vinnare i poolspel och förlorare i cupspel som skall sitta som siffervändare. Detta är mycket viktigt att ni hjälps åt med så vi inte hamnar efter i tidsschemat!

Hallindelning Lördag:

B-C | Teleborgshallen A.

U9 Nyb - U13 Nyb + MDU | Teleborgshallen B & C.

U15-U17 + U15 Nyb + HSU17 Nyb | Strandbjörkshallen

U11-U13 | Fort Knox

Söndag Teleborgshallen A

Hela A-klassen

Slutspel B-C

Slutspel från semi HSU15

75 år2

Växjö Badmintonklubb hälsar er välkomna till Växjö Open 2013
9-10 Februari. Teleborgshallen & Strandbjörkshallen
(Vi har en tredje hall i beredskap för nybörjarna+ungdomarna)

Hela nybörjarklassen samt U9-U13 kommer genomföras på en dag.

Klasser: A-C, U9-U17+Nybörjare (1(u)3(s)

OBS! I de kategorier där det är mindre är 4 deltagare eller par räknas inga rankingpoäng.

Prispengar i Seniorklasserna+U17

Avgifter: Region Syd. (90 kr. alla nybörjarklasser)

Lottning ---> HÄR

Sista anmälningsdag: 25 Januari
Anmälan mejlas till: This is a mailto link

Tävlingsledare:
Daniel Toll, 0703-668156, This is a mailto link

Hallinfo:

Strandbjörkshallen

Anrika tennishallen vid Växjösjön har många år haft badmintonverksamhet. Det har t.o.m arrangerats SM i denna hall på den gamla goda tiden. Nu har hallen ett nytt golv men har ändå lyckats behålla sin gamla charm. Det finns caféteria och kiosk i hallen samt några maträtter.
Klicka på hallnamnet ovan för adress och mer information.

Teleborgshallen

En av kommunens flaggskepp som idrottshall och har länge tjänat som träning och tävlingshall åt oss. Här kommer allt slutspel hållas på söndagen. Det finns Pizzeria i hallen. Gångavstånd till Teleborg Centrum för fler restauranger/affärer.
Klicka på hallnamnet ovan för adress och mer information.

Fort Knox Arena (Arenastaden)

Nybyggda Fort Knox Arena hittar man mitt i nybyggda "Arenastaden" som är en jättesatsning på arenor i Växjö. Mitt i denna arenastad finns två restauranger och fik i vardera arena. Klicka ovan på arenanamnet för adress och mer information.

Förslag på boende:
Elite Stadshotell