Växjö Open 2014

2914-01-25

OBS!

Vi har kört en del dubbel och mixedmatcher i ungdomsklasserna som skulle spelats på söndagen. Detta innebär att många matcher blir tidigarelagda under söndagen. Vänligen kolla lottningen på webben vilka matcher som spelats under lördagen. Detta gäller både Strandbjörkshallen och Olympen.

2014-01-22

Återbud till vänster i menyn eller ---> HÄR

OBS!

Vi stänger möjligheten att ersätta återbud i samtliga singelklasser. Detta för att vi skall kunna få in dubbel och mixed i lördagens spel. Vi kommer erbjuda söndagens dubbel och mixedmatcher att spela på lördagen så långt det går och när det uppstår luckor i tidsschemat.

Lottning och tidssättning klar!

Lottning ---> HÄR

*Man bör vara spelklar minst 1 timme före utsatt tid. Speciellt på eftermiddagen och slutet. I programmet lottas det in luckor som inte går att tidssätta på annat sätt. Därför stämmer inte tidsschemat mot slutet. Detta gäller framförallt på söndagen!

*Alla dubblar och mixed-dubblar i nybörjarklasserna har utgått.

*Endast en vinnare från varje pool i nybörjarklasserna går till slutspel.

*Vi kommer börja kl. 08.30 i samtliga hallar

* Siffervändare är vinnare i poolspel och förlorare i cup/slutspel.

Vi ber alla ledare och föräldrar att hjälpas åt att påminna om siffervändare.

* All uppvärmning sker utanför banan.
* Max 2 min. inbollning.
* Vid serve som träffar hängade föremål som t.ex. ringar, basketbollkorgar m.m. så går serven om. Övriga poäng förloras.

Hallindelning Lördag:

Teleborgshallen: A, B, U9N, U11N, U13N

Olympen Linnéuniversitetet: C, U15N, U17N

Strandbjörkshallen: U15

Idrottshuset: U11, U13

Hallindelning Söndag:

Teleborgshallen: A, B

Olympen Linnéuniversitetet: C

Strandbjörkshallen: U13, U15

------------------------------------------------------------------------------

2014-01-09

Nu har anmälningstiden gått ut och vi kan bara konstatera att vi förmodligen är den största tävlingen i Sverige med 420 anmälda spelare från 36 klubbar! Vi tackar allra ödmjukast för förtroendet och intresset för denna tävling.

Ni är alla hjärtligt välkomna till underbara Växjö!

* Det är tillåtet att ersätta spelare i dubbel och mixed som inte har startat. Så fort någon kategori/klass har startat är den stängd för korrigering.

OBS! Det har tillkommit en ny hall! Vi spelar i fyra hallar. Se nedan för hallinfo:

Teleborgshallen - Strandbjörkshallen - Olympen (LNU) - Idrottshuset

Nu inleds jobbet med att para ihop öppna dubbelpar och alla korrigeringar som kommit in. Vi planerar att seeda under helgen som kommer och lotta under nästa vecka.(V.3)

Vi tar emot önskemål om dubbelpar eller korrigeringar fram till senast lördag 11 januari. Därefter stänger vi möjligeheten att kunna påverka deltagandet.

------------------------------------------------------------------------------

Växjö Badmintonklubb hälsar er välkomna till tredje upplagan av

Växjö Open!

25-26 Januari 2014

Teleborgshallen - Strandbjörkshallen - Olympen (LNU) - Idrottshuset

Klasser:

U9-U17 (ej dubbel & mixed), Nivå 1 Nybörjare

U11-U15 (ej mixed i U11), Nivå 3

A, B, C

Hela nivå 1 (nybörjarklassen) kommer att genomföras under en dag.

Vi ser helst att ungdomarna anmäler sig i en och samma klass för att undvika hallbyten.
Max 3 kategorier. Dubbla samma kategorier (i olika klasser) är tillåtet så länge det inte överstiger 3 kategorier sammanlagt. (Gäller endast seniorklasserna)

Mat
Det kommer finnas lättare servering/kiosk i Teleborgshallen och Olympen som vi erbjuder med: Kaffe, läsk, mackor, toast, korv med bröd och godis. Övriga hallar ha egen servering med liknande sortiment.
Teleborgshallen: Lättare servering/kiosk + Pizzeria. Gångavstånd till Teleborg centrum med fler restauranger och Subway.
Olympen: Lättare servering/kiosk + Pizzeria utanför hallen.
Strandbjörkshallen: Lättare servering/kiosk.
Idrottshuset: Lättare servering/kiosk. gångavstånd till Handelsplats I11 med t.ex. Max och restauranger.

Anmälan görs med fördel online. Annars på: This is a mailto link

Sista anmälningsdag: 9 Januari

Klicka på hallnamnen för mer information!

Tävlingsledare & Hallansvarig Teleborgshallen A

Daniel Toll, 0703-668156

Hallansvarig Teleborgshallen B-C:

Julia Flink, 0735-248488

Hallansvarig Strandbjörkshallen:

Tolo Söderström, 0702-302091

Hallansvarig Olympen:

Isak Helge, 0722-371013 Miranda Thunberg, 0706-199586

Hallansvarig Idrottshuset:

Joakim Evertson, 0735-399596

Visa större karta

Boende

Klicka på namnen för mer information!

Best Western Royal Corner

Clarion Hotell Växjö

Elite Stadshotell

Hotell Esplanad