Spelar- och deltagarinfo

VIKTIG INFORMATION!

Mat
Det är förbeställning pä mat under SM-dagarna. Det har gått ut mejl till alla deltagande klubbar med förbeställning. Detta måste ske senast 4 mars.
HÄR <----- finns dokumentet.

Närliggande restauranger:
Max, Teleborg
Subway
Spice´n Rice
Pinchos
Texas Longhorn
Massimo
Kafé De Luxe
Pizzeria Venezia
Grand Samarkand (samlad lista över restauranger på området)
Övriga restauranger, Växjö Stad

Strängning
Vi erbjuder strängning av rack för 200 kr. hela helgen.

Ackreditering
Vid ankomst till hallen skall samtliga deltagare och ledare anmäla sig och hämta sin ackreditering. Ackrediteringen skall bäras under hela vistelsen i hallen utom vid spel och återlämnas vid dagens slut om spelaren är utslagen. Max 1 coach eller ledare per spelare. Övriga får lösa entré.

Förbered din match (gäller huvudspelet)
Vi har en meetingpoint lite utanför själva ”spelhallen” där ni ALLTID samlas innan matchstart (minst 15 min innan matchstart). Intåg till spelhallen sker tillsammans med domare och linjedomare

Insläpp
Efter att ni erhållit er ackreditering hänvisas ni till "södra" läktaren som används som spelar- och funktionärsläktare. Omklädningsrummen ligger i samband med läktaren.

Uppvärmning
All uppvärmning sker i b-hallen där det finns nät men tyvärr lågt i tak.

Meetingpoint (gäller endast lördag och söndag)
Vi använder c-hallen som meetingpoint för spelarna. Där samlas alla spelare som har matcher för varje omgång.

Transporter
Vi erbjuder transport från spelarhotellet: Scandic hotell, Växjö. Det går bra att kontakta ansvarig om förfrågningar utöver schemat men då gäller det i mån av tid.

Schema:

Scandic-Teleborgshallen (lörd, sönd)
07.00
07.30
08.00
08.30

Teleborgshallen-Scandic (lörd)
16.00
17.00
18.00
19.00

Teleborgshallen-Scandic (sönd), vid behov och tid även till flyg eller kollektivtrafik