Info & Inbjudan

Uppdaterad information 120218

Återbud Teleborgshallen
Mattias Danielsson, Älhmhult (HSB)
Daniel Zamora-Nilsson, Växjö (HSB, HDB)
Michael Levin, Mörrum (HSB)
Mikael Karlsson, Ljungby (HSB), ersätts av Sebastian Moberg, Älmhult
Sanna Danielsson, Älmhult (DDC, MDU17)
Christoffer Ternstedt, Wetterstad (HSU15 Nyb, HDU Nyb)
Axel Bygdell, Eksjö (HSU15 Nyb, HDU Nyb)
Marcus Claesson, Växjö (HSU15 Nyb)
Pierre Hartvig, Växjö (HSU15 Nyb)
Alex Bruman, Sävsjö (HSU11 Nyb)

Letar ny partner
Pontus Ivarsson, BK Carlskrona (HDB)
Molly Andersson, Älmhult (DDC)

Återbud Strandbjörkshallen
David Zhou, Växjö (HSU13, HDU13)
Frida Håkansson, Ronnebysmashen (DSU13 OBS! Skall spela dubbel och mixed)
Sanna Danielsson, Älmhult (MDU17)

Letar ny partner
Johan Andersson, Älmhult (MDU17)

Uppdaterad information 120212

Äntligen är lottningen och tidsschemat helt klart för samtliga klasser och hallar och dagar. Matchstart 08.30 i samtliga hallar. Det har skett omlottning i vissa U-klasser som påverkat tidsschemat i samtliga klasser och hallar. Vi ber er att uppmärksamma att vissa Nybörjarklasser spelar både i A och B-hallen. Vi ber även alla ledare/föräldrar som har spelare i nybörjarklasserna att hjälpa till så mycket det går med att förklara regler och siffervända. Tidsschemat är HÅRT pressat i B-hallen och halkar vi efter finns risk för sena matcher.

Det finns en fullständig lottning med tider, matchnummer och hallar i Excel format i fliken "Lottning". Den är bra att skriva ut eftersom ni kan välja vilken klass ni önskar skriva ut.

Återbud: (Det går bra att ersätta ersätta återbuden i de klasser som dom är anmälda i)

Michael Levin, Mörrum ((HSB, HDB)

Mikael Karlsson, Ljungby (HSB)

Personalschema HÄR <------

Uppdaterad information 120209

Nu är lottning och tidsschema klart för Teleborgshallen A samt Strandbjörkshallen. Kolla fliken "lottning" för diverse hallscheman med matchnummer.

Klassfördelning i hallarna:

Teleborgshallen: B-C, U9-U11, alla Nybörjarklasser

Strandbjörkshallen: U13-U17 (Söndag Slutspel och vissa finaler: HSB, HDB, DSB, MDB, HSC, DSC, HDC, DDC, MDC)

Uppdaterad information 120207

Det börjar ta form och vi är inne i slutskedet av planeringen av tävlingen. Först och främst måste jag tacka alla klubbar för era nyttiga åsikter till planeringen. Med över 300 anmälda är vi en av dom största tävlingarna i Småland. Detta trots att det är sportlov för en del. Vi kan ju bara drömma om hur det kommer att se ut nästa år? Då kör vi hela "racet" med ABC.

Det blir en tvådagars turnering för B-C-klass där slutspelen kommer ligga på söndagen. Hela U-klassen samt alla nybörjare slutför vi på lördagen. Även att vi förlänger tävlingen är vi tvugna att börja 08.30 på lördagen för att få ihop det. Startavgifter för nybörjarklasser kommer ligga på 60/kategori.

Vi kommer ha en "kiosk" i Teleborgshallen från start där vi erbjuder Kaffe, The, läsk, mackor, grillade toast samt korv med bröd. Restaurangen i Teleborgshallen öppnar 11.00 där det finns Pizza, kebab och hamburgare.

Följande klasser har slagits samman:

DSU17 - DSC
DDU17 - DDC
DDU15 - DDC
MDU15 - MDU17
HSU13 Nyb - HSU15 Nyb
DDU11 Nyb - DDU13 Nyb
HDU11-17 Nyb - HDU Nyb
HDU9 - HDU11
DSU9 - DSU11 Nyb

------------------------------------------

VÄLKOMMEN TILL HJÄRTAT AV SMÅLAND OCH VÄXJÖ OPEN 2012!

Vi utökar och expanderar vår populära ungdomstävling till Växjö Open och lägger till B-C klasser. Lottning kommer ske i Tournament Planner vilket innebär att ALLA spelare får sina nationella rankingpoäng. Det blir spel i två hallar i två dagar (1 dag som målsättning). Kvar är den jättepopulära Nybörjarklassen som kan anmälas i samtliga U-Klasser. Nu kan ALLA vara med... ung som gammal, licensierade eller nybörjare.... med andra ord: Växjö Open!

Hallar: Teleborgshallen och Strandbjörkshallen (OBS! Endast spel i A-hallen)

Klasser: B-C, U9-U17, +Nybörjare i så många klasser som möjligt. Singel, dubbel och mixed i samtliga klasser.

Avgift: Region Syd.

Bollar: Yonex Aerosena 30

Priser: Prispengar till vinnarna i HSB & DSB. Värdecheckar till övriga på prispallen i B-klass. Pokaler till samtliga på prispallen i övriga klasser.

Boende: (Fler alternativ kommer inom kort)

Scandic Hotel Växjö

Enkelrum: 650 kr.

Dubbelrum: 750 kr.

Trebädds: 950 kr.

Växjö City Vandrarhem

www.vaxjocityvandrarhem.se

Växjö Vandrarhem Evedal

www.vaxjovandrarhem.nu

ANMÄLAN MEJLAS TILL: This is a mailto link

Eller skickas till: Daniel Toll, Olsbergsvägen 4a, 352 63 Växjö

Sista anmälningsdag: 29 JANUARI

Vänta inte med er anmälan. Det finns risk för att det blir fullt i samtliga klasser.

Tävlingsutskottet:

Daniel Toll (Tävlingsledare)